Vælg den rette belysning til dit kontor

Skrevet 7. november 2021

Har du fået dig et nyt kontor, eller er du i gang med at lave eller lede efter et, kan det også være en rigtig god ide at tænke over belysningen på det kontor.

Der er jo rigtig mange forskellige muligheder at vælge imellem, så det er bare med at finde ud af, hvad du har det bedste med, og hvilken stil inden for belysning der passer til dine ønsker.

Det skal være behageligt at arbejde i

Når det handler om at finde lamper eller belysning til et kontor, skal det jo først og fremmest være af en type, som er behagelig at arbejde i. Og det er meget op til den enkelte, hvad der gør sig godt som lys på et kontor.

Nogle typer kan gode lide et skarpt, klart lys, mens andre er mere til en dæmpet belysning. Hvis du endnu ikke har nogle præferencer på lige netop det område, kan det være en god ide at kigge på nogle forskellige løsninger og danne dig et indtryk af, hvad du er mest til.

Pæren betyder ofte mere end lampen

Når du har en lampe, kan du jo selv vælge, hvilken type pære der skal i. Og pæren har jo meget mere at sige om selve styrken af lyset, end lampen i og for sig har. Så ved lampen skal du udelukkende tænke på lampens design og måske fatning, mens du med pæren kan vælge den type og styrke af belysning, som du gerne vil have på dit kontor.

Mangler du flere penge til at købe de retter lamper til lige netop dit kontor, så sammenlign lån her og nu, så du kan finde et godt sted at låne til nye lamper.

Det behøver ikke at være dyrt

Det gode ved nye lamper eller pærer til kontoret er, at det ikke behøver at være dyrt. Selvfølgelig kan du bruge alle dine penge på designerlamper, men hvis du er ligeglad med, hvem der har designet dem, kan du også sagtens finde nye lamper, der ikke koster nær så meget, og som stadig tager sig godt ud.

Det kan også være, at du bare har brug for at finde nogle nye pærer til dine nuværende lamper. Det kan også tit være mere end rigeligt til at ændre belysningen på dit kontor, så det er værd at undersøge.

Sluk altid lyset når du ikke er på kontoret

Når du får sat lamper op på dit kontor, er det dog trods alt stadig vigtigt at huske at slukke lyset på kontoret, når du ikke længere er der. Der er stadig alt for mange, der glemmer at slukke lys i lokaler, når de går ud af det, og det er en skam, da det er en nem måde at bruge meget mindre energi.

Så husk nu lige at skrive det bag øret, så du fremover husker at slukke lyset på dit kontor, når du går ud af døren. Så gør du i hvert fald dit for at bruge mindre strøm.


Ingen svar til "Vælg den rette belysning til dit kontor"


    Har du noget at sige?

    Nogen html er OK

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.