Derfor skal du vælge LED-pærer

Skrevet 8. august 2019

Glødepæren har for mange indretningsinteresserede været et hit i hjemmet på grund af den varme farve og det flotte udseende. I 2012 blev der dog lavet en regel om, at disse ikke længere måtte produceres – ikke engang til dekorativt brug. Er du en af dem, der er kede af denne regel? Så kan det være en fordel for dig at læse med her. Her kan du nemlig læse om, hvorfor LED-pæren er den nye erstatning for den gamle glødepære – og endda en bedre en af slagsen.

Du kan finde et stort udvalg af led pærer lige her på https://www.lampemesteren.dk/.

Godt for miljøet

Uanset hvor flot glødepæren er, kan du ikke komme udenom, at den ikke er særlig god for miljøet. Den trækker utrolig meget strøm, og det er hverken godt for din pengepung eller verden omkring dig. LED-pæren derimod er et noget mere grønt tiltag. For det første holder den i længere tid, og så trækker den langt fra lige så meget strøm, som den tidligere glødepære. På den grønne regning har LED-pæren derfor et stort plus, og det burde for mange være grund nok til at vælge en LED-pære, næste gang den gamle pære springer.

Findes i mange forskellige former

Glødepæren har særligt været populær på grund af dens dekorative udseende, og fordi den kommer i mange forskellige former og faconer. Det er derfor også en af de helt store grunde til, at mange indretningsentusiaster begræder glødepærens forsvinden. Heldigvis er videnskaben inden for LED-pærer kommet så langt, at denne type pære også kan findes i mange forskellige former og faconer – også mere dekorative af slagsen. Der er derfor ingen grund til at fravælge LED-pæren, fordi den ikke er dekorativ nok. De fleste kan ikke kende forskel på de dekorative LED-pærer, der bliver lavet og de gamle dekorative glødepærer. Forskellen er dog bare lige, at LED-pæren er markant bedre.

LED er ikke ensbetydende med skarp

Glødepæren er også særlig kendt for dens bløde lys, hvorimod mange tror, at en LED-pære er skarp og skal benyttes med en lampeskærm. Som sagt er videnskaben noget langt, hvilket betyder, at du kan få LED-pærer i mange forskellige nuancer og lysstyrker. Derfor kan dette heller ikke være et argument for at fravælge den hjemme i stuen.

Det er hurtigt at konkludere, at LED-pæren let kan overtage den gamle glødepæres plads, og den kan endda gøre et endnu bedre stykke arbejde. Så vær du ikke bange for at lave en udskiftning til LED, når den gamle pære springer. Hvis du er i tvivl om, hvordan du finder den bedst mulige LED-pære til at erstatte din gamle pære, er det en god ide enten at tage et billede af den gamle eller at tage den med ud i butikken. På den måde er der en større chance for, at ekspedienterne kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige.

Derfor skal du vælge LED-pærer

Derfor skal du vælge LED-pærer


Ingen svar til "Derfor skal du vælge LED-pærer"


    Har du noget at sige?

    Nogen html er OK

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.