Belysningen kan gøre meget for rummene i din bolig

Skrevet 16. november 2021

Selvom det måske kan virke lidt svært at tro, vil du blive overrasket over, hvor meget den rette belysning kan betyde for et enkelt rum. Vil du gerne lave et rum om, kan det være en god idé at starte med lyset for at se, hvad det kan gøre for rummet, inden du køber alt muligt andet.

Find nye lamper og pærer online

Lyder det som en idé for dig, og har du et rum, som du gerne vil friske lidt op og få til at se lidt anderledes ud, kan det være en rigtig god idé at prøve at finde nye lamper eller nye pærer online. Ofte kan du faktisk nøjes med bare at skifte pærerne ud og ikke hele lampen, da en ny og bedre pærer faktisk alene kan have stor betydning, hvis du fx går fra en svag til en stærk pære.

Hvor kommer lyset fra?

Det kan også være en rigtig god idé at tænke over, hvor lyset i rummet kommer fra. Det har en stor betydning, hvor du vælger at sætte dine lamper. Der findes mange gode guides på nettet, som kan hjælpe dig med at få placeret din belysning i rummet på den bedst mulige måde, så du kan optimere lyset i rummet. Der er jo stor forskel på, om du placerer dine lamper det ene, andet eller tredje sted i lokalet. Så det er værd at tænke over deres placering, når du skal i gang med at lave om i et rum.

Nogle gange hjælper det ikke kun at skifte lyset

Det kan dog sagtens være, at det ikke kun er ny belysning der skal til for at lave markant om på et rum. Men det kan bare være en god tommelfingerregel at starte ud med at prøve nye belysning, for at se om det kan gøre nok for dig. Er det ikke tilfældet, må du jo bare i gang med at finde de nye møbler, som du også gerne vil have i dit rum. Og her kan dine lamper jo være en lige så stor del af dine møbler, i hvert fald når det kommer til design, så det er værd at tænke over, hvilke lamper du vælger.

Brug juleferien på at lave dine rum om

Vil du gerne lave om i dine rum, men har du ikke tiden til at gøre det, kan det være en oplagt mulighed for dig at gøre brug af en ferie som juleferien til at lave dine nye værelser eller rum i din bolig. Her har du tit en uge eller sågar mere på hånden, og når juleaften er overstået, kan du jo nemt bruge tiden mellem jul og nytår på at lave nye rum.

Husk også at finde din Trip Trap juletræsfod her.


Ingen svar til "Belysningen kan gøre meget for rummene i din bolig"


    Har du noget at sige?

    Nogen html er OK

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.